Vepřové kostky na guláš
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Vepřové maso pro výsek |
Číslo cechovní normy | 2019-02-21-0420 |
Číslo výrobku | 2019-02-21-0420/1649 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | AGRO-Měřín, obchodní společnost, s.r.o. Zarybník 516 594 42, Měřín Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | Volně ložené nebo vakuově balené v přepravkách E2. |
Velikost balení | 0.5 kg |
Způsob distribuce výrobku | vlastní síť prodejen |
Složení | |
vepřové kostky na guláš | 100 % |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: |
Vůně a chuť | Chuť a vůně: typická pro vepřové maso, vůně bez cizího zápachu po čerstvém vepřovém mase a sádle. |
Konzistence | Výsekové maso nesmí vykazovat žádné stopy po předchozím mražení. Měkká textura čerstvého vepřového masa |
Nadstandardní parametry | Bez výskytu vad vepřového masa – PSE (pale = světlý, soft = měkký, exudative = vodnatý) a podobné vady. Maso pochází z jatečného zvířete, které bylo narozeno, chováno, poraženo a bouráno v České republice. |
Technologický postup | Porážka jatečných zvířat ve schváleném provozu dle pravidel welfare, veterinárním dozoru a správné výrobní a hygienické praxe, chlazení a odvěšení. Po zchladnutí masa na předepsanou teplotu v jádře, bourání ve schválené bourárně. Maso je očistěné, odstraněné ložiska tuku a bez třásní masa. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 12.05.2019 11:54:39 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 12.05.2019 11:54:39 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |