Tisk

Vepřové ve vlastní šťávě VYNIKAJÍCÍ KVALITA

NázevHodnota
Cechovní normaMasové konzervy
Číslo cechovní normy2016-03-21-0118
Číslo výrobku2016-03-21-0118/0589
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - konzervy
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost HAMÉ s.r.o. Kunovice
Na Drahách 814
686 04, Kunovice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595139762711
Typ baleníplechovka s easy open uzávěrem
Velikost balení290 g
KalibrovánoBalení je kalibrováno.
Složení
vepřové maso90 g/100 g
vepřové kůže
pitná voda
solicí směs
cukr
česnek
pepř
Přídatné látky
E 407 - Karagenan
E 250 - Dusitan sodný
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
6Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
638 kJ / 100g
152.38 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky9.1 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny7 g/100g
Sacharidy0.3 g/100g
z toho cukry0.3 g/100g
Bílkoviny17.4 g/100g
Sůl1.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

masová kompaktní hmota, částečně vytavený tuk, aspik a šťáva není na závadu

Vůně a chuť

chuť: po použitém druhu masa, přiměřeně slaná a kořeněná

vůně: po použitém druhu masa, bez cizích pachů

Konzistence

krájitelná

Nadstandardní parametry
  • Vysoký obsah masa (min.80 %) – vyšší než jsou požadavky Vyhlášky č. 326/2011 pro vybrané masné konzervy
  • Výrobky nesmí obsahovat strojně oddělené maso
  • Nižší obsah tuku (max.25 %)
  • Bez fosfátů.
Technologický postup
  1. Příprava masových surovn nařezání
  2. míchání směsi masa a ostatních surovin a přísad
  3. plnění do obalů
  4. uzavírání obalů
  5. sterilace
  6. chlazení
  7. osušení obalů
  8. etiketace a balení.
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno07.09.2017 17:36:43
VytvořilJiří Mikyska
Změněno07.09.2017 17:36:43
Procesní stav
Procesní stavSchválený