Tisk

Ligurský – Škvařené vepřové sádlo 250 g

NázevHodnota
Cechovní normaŠkvařené vepřové sádlo
Číslo cechovní normy2017-12-13-0363
Číslo výrobku2017-12-13-0363/1116
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich
Charakteristika výrobku

Bílé až krémové, s chutí typickou pro škvařené sádlo s masťovitou, hladkou až jemně krupičkovou strukturou

Předkladatel
Společnost Ligurský s.r.o.
Antonína Dvořáka 1344
76824, Hulín
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594050840010
Typ balenívanička s víčkem
Velikost balení250 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Obrázky
ligurský sádlo 250 g
Složení
vepřové sádlo
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
3330 kJ / 100g
795.32 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky90 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny g/100g
Sacharidy g/100g
z toho cukry g/100g
Bílkoviny g/100g
Sůl g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Bílý masťovitý tuk; barva bílá až krémová

Vůně a chuť

Typická pro škvařené sádlo a škvarky

Konzistence

Při 15 °C masťovitá, hladká až krupičková

Nadstandardní parametry

a) obsah volných mastných kyselin menší nebo roven 0,75 % hmot. (jako kyselina olejová);
b) peroxidové číslo menší nebo rovno 4,0 mekv O2/kg;
c) obsah vody a nerozpustné nečistoty menší nebo roven 0,5 % hmot.;
d) nepřipouští se vstupní surovina z nekastrovaných kanců.

Technologický postup

Příjem suroviny (Kontrola vstupní-Teplota při příjmu, Vizuální kontrola) , Příprava suroviny (Řezání), Škvaření (Dodržení teplot škvaření), Třídění a manipulace s VŽP dle 1069/2009, Ustalování, Stáčení do obalů(Při ustálené teplotě), Označování, Kartonování, Balení, Expedice hotového výrobku

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

tuk min. 90%
Volné mastné kyseliny do 0,75 g/100 g
Peroxidové číslo je menší nebo rovno 4,0 mekv O2/kg

Uživatel
Vytvořeno04.09.2018 10:19:35
VytvořilDana Gabrovská
Změněno04.09.2018 10:19:35
Procesní stav
Procesní stavSchválený