Ligurský – Škvařené vepřové sádlo 15 kg
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Škvařené vepřové sádlo |
Číslo cechovní normy | 2017-12-13-0363 |
Číslo výrobku | 2017-12-13-0363/2370 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich |
Charakteristika výrobku | Bílé až krémové, s chutí typickou pro škvařené sádlo s masťovitou, hladkou až jemně krupičkovou strukturou; |
Předkladatel | |
Společnost | Ligurský s.r.o. Antonína Dvořáka 1344 76824, Hulín Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594050840034 |
Typ balení | karton vyložený mikrotenem |
Velikost balení | 15 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové sádlo | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
3330 kJ / 100g | |
795.32 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 90 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Bílý masťovitý tuk; barva bílá až krémová |
Vůně a chuť | Typická pro škvařené sádlo a škvarky |
Konzistence | Při 15 °C masťovitá, hladká až krupičková |
Nadstandardní parametry | a) obsah volných mastných kyselin menší nebo roven 0,75 % hmot. (jako kyselina olejová); |
Technologický postup | Příjem suroviny (Kontrola vstupní-Teplota při příjmu, Vizuální kontrola) , Příprava suroviny (Řezání), Škvaření (Dodržení teplot škvaření), Třídění a manipulace s VŽP dle 1069/2009, Ustalování, Stáčení do obalů(Při ustálené teplotě), Označování, Kartonování, Balení, Expedice hotového výrobku |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | tuk min. 90% |
Uživatel | |
Vytvořeno | 30.11.2020 13:36:49 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 30.11.2020 13:36:49 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |