Tisk
Krůtí prsní řízky
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Jatečně upravená těla drůbeže – krůta porcovaná, díly |
Číslo cechovní normy | 2019-06-17-0438 |
Číslo výrobku | 2019-06-17-0438/1766 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - drůbeží maso |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592890003992 |
Typ balení | ochranná atmosféra |
Velikost balení | 1000 g |
Způsob distribuce výrobku | vlastní prodejny |
Složení | |
krůtí prsní řízek | 100 % |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | vzhled bez viditelných skvrn krve, s výjimkou skvrn malých a nenápadných, barva typická pro krůtí maso |
Vůně a chuť | chuť: typická pro krůtu, vůně bez cizího zápachu |
Konzistence | Čerstvá drůbež nesmí vykazovat žádné stopy po předchozím mražení |
Nadstandardní parametry | Chlazeno vzduchem, chov v hospodářství, které je registrováno v ústřední evidenci zvířat.
Krůta 8-11 kg, Krocan 14-18 kg. |
Technologický postup | chov krůt na maso a dle technologického postupu pro daný hybrid porážka na registrovaných jatkách chlazení vzduchem porcování balení jednotlivých dílů nebo celého jatečně opracovaného trupu |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 17.06.2019 14:43:41 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 17.06.2019 14:43:41 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |