Tisk
Vepřové koleno vázané
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Masný polotovar – marinovaná masa |
Číslo cechovní normy | 2019-04-05-0426 |
Číslo výrobku | 2019-04-05-0426/2535 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary |
Charakteristika výrobku | masný polotovar nemletý; |
Předkladatel | |
Společnost | MASO UZENINY POLIČKA, a.s. č.p. 300 572 01, Kamenec u Poličky Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 289092 |
Typ balení | technologie SKIN - vakuově baleno |
Velikost balení | 500 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové koleno s kůží a sádlem | 94 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | |
sušená zeleniny (česnek, paprikové floky) | |
koření (kmín, pepř černý, bobkový list, majoránka) | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 316: Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) - (Antioxidant) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1210 kJ / 100g | |
288.99 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 25 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 9.6 g/100g | Sacharidy | 1.0 g/100g | z toho cukry | 1.0 g/100g | Bílkoviny | 16.5 g/100g | Sůl | 1.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: výrobek je dekorován posypem směsi přírodního koření |
Vůně a chuť | Vůně a chuť: příjemná po použitém koření |
Konzistence | Konzistence: pevná a soudržná |
Nadstandardní parametry | Vázání vykoštěného vepřového kolena – způsob výrobní technologie. |
Technologický postup | Vykoštění vepřového kolene, vázání, jemné marinování s kořením, balení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 03.04.2021 17:45:19 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 03.04.2021 17:45:19 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |