Hovězí roštěná 2 plátky
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Hovězí maso pro výsek |
Číslo cechovní normy | 2019-02-21-0419 |
Číslo výrobku | 2019-02-21-0419/2109 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso |
Charakteristika výrobku | Výsekové maso hovězí – plátky |
Předkladatel | |
Společnost | MASO UZENINY POLIČKA, a.s. č.p. 300 572 01, Kamenec u Poličky Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594016349628 |
Typ balení | OA (80%02+20%CO2) |
Velikost balení | 500 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
hovězí zadní - mladý býk | 100 % |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
518 kJ / 100g | |
123.72 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 4.2 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 1.8 g/100g | Sacharidy | 0.5 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 21.3 g/100g | Sůl | 0.5 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: bez viditelných skvrn krve nebo krevních podlitin. |
Vůně a chuť | Přirozená vůně po zralém hovězím mase bez cizího zápachu. |
Konzistence | Výsekové maso nesmí vykazovat žádné stopy po předchozím mražení. Měkká textura čerstvého hovězího masa. |
Nadstandardní parametry | Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji). |
Technologický postup | Z hovězí roštěné jsou odstraněny tvrdé části, šlachy a chrupavky. Bez povrchového tukového krytí, naplátkováno na plátky. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Skladovací podmínky 0 – 4°C; |
Uživatel | |
Vytvořeno | 30.07.2020 19:07:22 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 30.07.2020 19:07:22 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |