Tisk

Venkovská tlačenka

NázevHodnota
Cechovní normaTlačenka
Číslo cechovní normy2017-08-22-0337
Číslo výrobku2017-08-22-0337/0705
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost MP Krásno, a.s.
Hranická 430/34,
75701, Valašské Meziříčí
c
Definice balení
EAN kód297032
Typ balenívolně loženo
Velikost balení2.1 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso80 %
pitná voda
vepřové srdce
vepřové kůže
jedlá sůl
sušená zeleniny (česnek)
směs koření
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
801 kJ / 100g
191.31 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky12.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny4.2 g/100g
Sacharidy2.3 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny18 g/100g
Sůl2.0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Výrobek je naražený do plastového střeva, klipsován, formován. Pod obalem je přípustný vytavený tuk. Na řezu je patrná mozaika tvořena tučnými a libovými částmi o velikosti cca 2,5 x 2,5 cm, které se nepravidelně střídají.

Vůně a chuť

Chuť a vůně výrobku je typická po použitém koření.

Konzistence

Konzistence je soudržná.

Nadstandardní parametry
  1. vysoký obsah masa
  2. bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad
Technologický postup

Vepřové kůže pomeleme na řezačce. Vepřové maso z hlav a srdcí po uvaření vytřídíme a nasekáme na velikost částic cca 2,5×2,5 cm. Vepřovou plec nakrájíme. Suroviny se všemi přísadami dobře promícháme. Narážíme na narážce do umělohmotných obalů a jednotlivé kusy oddělíme klipsováním. Výrobek tepelně opracujeme vařením a vychladíme.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno29.11.2017 08:41:28
VytvořilDana Gabrovská
Změněno29.11.2017 08:41:28
Procesní stav
Procesní stavSchválený