Tisk
Tlačenka světlá
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tlačenka |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0337 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0337/1183 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary |
Charakteristika výrobku | Masný výrobek tepelně opracovaný. Podíl vepřového masa 80 % – vepřová hlava, kolena, kůže a nožičky, srdce, jazyk. Zabijačková pochoutka s vysokým podílem vařeného vepřového masa.Obal – mikrotenová tlačenková střeva. |
Předkladatel | |
Společnost | Agropodnik Košetice, a.s. Košetice 212 39422, Košetice Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | volně loženo |
Velikost balení | 2.1 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřová hlava | % |
vepřová kolena | |
vepřové kůže | |
vepřové nožičky | |
vepřové srdce | |
vepřový jazyk | |
jedlá sůl | |
pepř | |
česnek | |
cibule | |
nové koření mleté | |
voda | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g/100g | Sacharidy | 0 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 0 g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: Výrobek na řezu hladkého vzhledu s výraznými kousky vařeného masa, barva řezu odpovídá použitým surovinám. |
Vůně a chuť | Chuť a vůně: Masová, jemně slaná, přiměřeně kořeněná. |
Konzistence | Konzistence je pružná, soudržná. |
Nadstandardní parametry | 1. Vysoký obsah vepřového masa. |
Technologický postup | 1. Příprava surovin |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 26.10.2018 09:50:35 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 26.10.2018 09:50:35 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |