Tisk

Tlačenka světlá

NázevHodnota
Cechovní normaTlačenka
Číslo cechovní normy2017-08-22-0337
Číslo výrobku2017-08-22-0337/1183
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary
Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně opracovaný. Podíl vepřového masa 80 % – vepřová hlava, kolena, kůže a nožičky, srdce, jazyk. Zabijačková pochoutka s vysokým podílem vařeného vepřového masa.Obal – mikrotenová tlačenková střeva.

Předkladatel
Společnost Agropodnik Košetice, a.s.
Košetice 212
39422, Košetice
c
Definice balení
Typ balenívolně loženo
Velikost balení2.1 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřová hlava %
vepřová kolena
vepřové kůže
vepřové nožičky
vepřové srdce
vepřový jazyk
jedlá sůl
pepř
česnek
cibule
nové koření mleté
voda
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Základní výživové hodnoty
Tuky0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny0 g/100g
Sůl g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: Výrobek na řezu hladkého vzhledu s výraznými kousky vařeného masa, barva řezu odpovídá použitým surovinám.

Vůně a chuť

Chuť a vůně: Masová, jemně slaná, přiměřeně kořeněná.

Konzistence

Konzistence je pružná, soudržná.

Nadstandardní parametry

1. Vysoký obsah vepřového masa.
2. Bez konzervantů a zvýrazňovačů chuti.
3. Bez lepku a bílkovinných přísad.

Technologický postup

1. Příprava surovin
2. Vaření surovin.
3. Mletí, krájení, míchání.
4. Povaření směsi.
5. Částečné zchlazení.
6. Plnění do tlačenkových střev.
7. Chlazení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno26.10.2018 09:50:35
VytvořilDana Gabrovská
Změněno26.10.2018 09:50:35
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený