Tlačenka speciál
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tlačenka |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0337 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0337/1163 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | MP Krásno, a.s. Hranická 430/34, Krásno nad Bečvou 757 01, Valašské Meziříčí Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 297521 |
Typ balení | volně loženo |
Velikost balení | 2.5 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 75 % |
pitná voda | |
vepřové kůže | |
jedlá sůl | |
sušená zelenina v různém poměru (česnek, cibule) | |
koření | |
extrakty koření | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
687 kJ / 100g | |
164.08 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 8.9 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.8 g/100g | Sacharidy | 0.7 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 20.0 g/100g | Sůl | 1.6 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Výrobek je naražený do plastového střeva, klipsován. Pod obalem je přípustný vytavený tuk. Na řezu je patrná mozaika tvořena libovými částmi masa šedé barvy, které se nepravidelně střídají. |
Vůně a chuť | Chuť a vůně výrobku je typická po použitém koření. |
Konzistence | Konzistence je soudržná. |
Nadstandardní parametry | Vysoký obsah masa (75%) |
Technologický postup | Vepřové kůže pomeleme na řezačce. Vepřové maso po uvaření vytřídíme a nasekáme na velikost částic cca 2,5×2,5 cm. Suroviny se všemi přísadami dobře promícháme. Narážíme na narážce do umělohmotných obalů a jednotlivé kusy oddělíme klipsováním. Výrobek tepelně opracujeme vařením a vychladíme. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 15.10.2018 06:51:27 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 15.10.2018 06:51:27 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |