Tisk

Tlačenka speciál

NázevHodnota
Cechovní normaTlačenka
Číslo cechovní normy2017-08-22-0337
Číslo výrobku2017-08-22-0337/1163
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - masné polotovary
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost MP Krásno, a.s.
Hranická 430/34,
75701, Valašské Meziříčí
c
Definice balení
EAN kód297521
Typ balenívolně loženo
Velikost balení2.5 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso75 %
pitná voda
vepřové kůže
jedlá sůl
sušená zelenina v různém poměru (česnek, cibule)
koření
extrakty koření
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
687 kJ / 100g
164.08 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky8.9 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.8 g/100g
Sacharidy0.7 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny20.0 g/100g
Sůl1.6 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Výrobek je naražený do plastového střeva, klipsován. Pod obalem je přípustný vytavený tuk. Na řezu je patrná mozaika tvořena libovými částmi masa šedé barvy, které se nepravidelně střídají.

Vůně a chuť

Chuť a vůně výrobku je typická po použitém koření.

Konzistence

Konzistence je soudržná.

Nadstandardní parametry

Vysoký obsah masa (75%)
Bez lepku
Bez SOM a drůbežího SOM
Bez zvýrazňovačů chuti
Bez přídavku bílkovin

Technologický postup

Vepřové kůže pomeleme na řezačce. Vepřové maso po uvaření vytřídíme a nasekáme na velikost částic cca 2,5×2,5 cm. Suroviny se všemi přísadami dobře promícháme. Narážíme na narážce do umělohmotných obalů a jednotlivé kusy oddělíme klipsováním. Výrobek tepelně opracujeme vařením a vychladíme.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno15.10.2018 06:51:27
VytvořilDana Gabrovská
Změněno15.10.2018 06:51:27
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený