Klobása dědy Pilčíka OA
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Klobása tepelně opracovaná |
Číslo cechovní normy | 2016-08-08-0075 |
Číslo výrobku | 2016-08-08-0075/1196 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Masný výrobek, tepelně opracovaný – uzený. |
Předkladatel | |
Společnost | Řeznictví H+H, s.r.o. Hlavní 46 742 47, Hladké Životice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 295321 |
Typ balení | velkoobjemové, ochranná atmosféra |
Velikost balení | 1.5 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 95 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | |
česnek | |
maltodextrin | |
cukr | |
pepř | |
jedlé střevo | |
Přídatné látky | |
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1251 kJ / 100g | |
298.78 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 24.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 11.0 g/100g | Sacharidy | 2.3 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 18.0 g/100g | Sůl | 2.0 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | VVzhled na povrchu: tmavě barva, zvráštělý povrch. |
Vůně a chuť | Vůně a chuť: po čerstvé uzenině, příjemná, přiměřeně slaná. |
Konzistence | Konzistence je soudržná. |
Nadstandardní parametry | Vysoký obsah vepřového masa (95%) |
Technologický postup | příprava suroviny; |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah lepku: max.:20mg/kg; |
Uživatel | |
Vytvořeno | 31.10.2018 08:58:30 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 31.10.2018 08:58:30 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |