Tisk
Veka 360 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Veka tuková |
Číslo cechovní normy | 2016-03-18-0109 |
Číslo výrobku | 2016-03-18-0109/1146 |
Zařazení dle legislativy | Obiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky - běžné pečivo |
Charakteristika výrobku | pšeničná mouka tuzemského původu |
Předkladatel | |
Společnost | PENAM, a.s. Cejl 504/38 60200, Brno Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8590077332484 |
Typ balení | PP sáček |
Velikost balení | 360 g |
Složení | |
Pšeničná mouka | 63 % |
voda | |
řepkový olej | |
droždí | |
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný) | |
Přídatné látky | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
1173 kJ / 100g | |
280.15 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 4.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g/100g | Sacharidy | 50.0 g/100g | z toho cukry | 2.5 g/100g | Bílkoviny | 9.1 g/100g | Sůl | 1.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: klenutý, pravidelný, hladký povrch. |
Vůně a chuť | Vůně: typická pečivová, příjemná, bez cizích pachů. |
Konzistence | střída dobře propečená rovnoměrně pórovitá, pružná, měkká, u krájeného výrobku plátky celistvé, rovnoměrné šířky. |
Nadstandardní parametry | Těsto neobsahuje žádné konzervanty a přídatné látky s výjimkou enzymů, kyseliny askorbové a látek obsažených v jedlé soli. |
Technologický postup | Výroba přímým vedením, výroba těsta, zrání těsta, tvarování, kynutí, pečení, chladnutí, krájení a balení. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | sůl do 1,2 g/100g. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 10.09.2020 09:32:10 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 10.09.2020 09:32:10 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |