QUINOA chléb vícezrnný 500g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Vícezrnný chléb |
Číslo cechovní normy | 2018-10-12-0403 |
Číslo výrobku | 2018-10-12-0403/2069 |
Zařazení dle legislativy | Obiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky - běžné pečivo |
Charakteristika výrobku | Chléb vícezrnný; vařená zápara 21 % [voda, směs 33 % (žitná mouka, quinoa semena 8 %, sušená mrkev, dýňová semena, slunečnicová semena, sójové vločky, lněná semena, ječný slad, ovesné vločky, bambusová vláknina, sezamová semena, pšeničné klíčky extrudované, startovací kultura (pšeničná krupice, pšeničná sladová mouka, enzymy), kmín mletý, koriandr mletý)] |
Předkladatel | |
Společnost | PENAM, a.s. Cejl 504/38 60200, Brno Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8590077327879 |
Typ balení | PP sáček |
Velikost balení | 500 g |
Složení | |
Pšeničná mouka | 28 % |
vařená zápara | 21 % |
voda | |
žitný kvas (žitná mouka, voda, žitná kvasná kultura) | |
žitná mouka | 9 % |
droždí | |
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný) | 0.6 % |
posyp (pufovaná semena quinoa 51 %, pufované jáhly) | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
6 | Sója - Sójové boby a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
1074 kJ / 100g | |
256.51 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 2.8 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.4 g/100g | Sacharidy | 47.0 g/100g | z toho cukry | 1.7 g/100g | Bílkoviny | 8.0 g/100g | Sůl | 1.4 g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
vláknina | 5.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled, tvar: klenutý, pravidelně formovaný, ve tvaru večky. |
Vůně a chuť | Vůně: příjemná, chlebová, bez cizích pachů. |
Konzistence | Konzistence: střída dobře propečená, rovnoměrně pórovitá. |
Nadstandardní parametry | Obsahuje vařenou záparu – směs obilnin, olejnin, sušené mrkve a semen quinoi a žitný kvas. |
Technologický postup | Výroba chleba nepřímým vedením, výroba těsta, zrání těsta, tvarování, kynutí, pečení, chladnutí, krájení a balení. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | sůl do 2,5 g/100g. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 10.09.2020 10:24:31 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 10.09.2020 10:24:31 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |