Chléb sladový na grill 400 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Vícezrnný chléb |
Číslo cechovní normy | 2018-10-12-0403 |
Číslo výrobku | 2018-10-12-0403/2070 |
Zařazení dle legislativy | Obiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky - běžné pečivo |
Charakteristika výrobku | chléb žitno-pšeničný, vícezrnný; sladová směs: [ječná sladová mouka, pšeničná špaldová karamelová sladová mouka, sladový extrakt (ječný slad, voda), žitná pražená sladová mouka, pšeničný lepek, pšeničná sladová mouka, pšeničné otruby, pšeničný špaldový sladový šrot, chmelová silice];
přípravek (pšeničná mouka, pšeničný lepek, bramborové vločky, látka zlepšující mouku kyselina L-askorbová); Výrobek obsahuje 4,3 % sladových složek.
|
Předkladatel | |
Společnost | PENAM, a.s. Cejl 504/38 60200, Brno Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8590077318396 |
Typ balení | PP sáček, balený, krájený |
Velikost balení | 400 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
mouka (žitná, pšeničná) | |
voda | |
žitný kvas (žitná mouka, voda, kvasná mouka) | |
slunečnicová semena | |
sladová směs | 5 % |
droždí | |
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný) | |
přípravek | |
Přídatné látky | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
1183 kJ / 100g | |
282.54 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 5.4 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.6 g/100g | Sacharidy | 47.0 g/100g | z toho cukry | 2.6 g/100g | Bílkoviny | 8.6 g/100g | Sůl | 2.7 g/100g |
Ostatní výživové hodnoty výrobku | |
vláknina | 5.5 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled, tvar: klenutý, pravidelně formovaný, ve tvaru večky. |
Vůně a chuť | Vůně: příjemná chlebová, po sladu, bez cizích pachů. |
Konzistence | Konzistence: střída dobře propečená, rovnoměrně pórovitá, pružná, měkká, u krájeného výrobku plátky celistvé, rovnoměrné šířky, nedrobivé. |
Nadstandardní parametry | Obsahuje 60 % žitné mouky, 10% sladového přípravku a 15% slunečnicových semen na celkový obsah mlýnských obilných výrobků. |
Technologický postup | Výroba chleba nepřímým vedením, výroba těsta, zrání těsta, tvarování, kynutí, pečení, chladnutí, krájení a balení. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | sůl do 2,5 g/100g. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 10.09.2020 10:26:04 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 10.09.2020 10:26:04 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |