Tisk
Strouhanka
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Strouhanka |
Číslo cechovní normy | 2018-12-07-0405 |
Číslo výrobku | 2018-12-07-0405/1807 |
Zařazení dle legislativy | Obiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky |
Charakteristika výrobku | Výrobek z běžného pečiva pšeničného. |
Předkladatel | |
Společnost | PENAM, a.s. Cejl 504/38 60200, Brno Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8590077336666 |
Typ balení | PP sáček |
Velikost balení | 500 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
Pšeničná mouka | 83 % |
voda | |
droždí | |
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný) | |
řepkový olej | |
Přídatné látky | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
3 | Vejce - Vejce a výrobky z nich |
6 | Sója - Sójové boby a výrobky z nich |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
8 | Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich |
11 | Sezam - Sezamová semena a výrobky z nich |
Energetická hodnota výrobku | |
1560 kJ / 100g | |
372.58 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 2.3 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g/100g | Sacharidy | 72.0 g/100g | z toho cukry | 3.9 g/100g | Bílkoviny | 13 g/100g | Sůl | 2.0 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: Jemně mleté částice rovnoměrné granulace světlé barvy typické pro pšeničné běžné pečivo. |
Vůně a chuť | Vůně: typická pečivová, příjemná, bez cizích pachů. |
Konzistence | Sypká směs s obsahem vody max. 12 %. |
Nadstandardní parametry | Výroba z krudonů speciálně vyrobených pro přípravu strouhanky; bez obsahu přídatných látek s výjimkou kyseliny askorbové. |
Technologický postup | Výroba z krudonů speciálně vyrobených pro přípravu strouhanky; bez obsahu přídatných látek s výjimkou kyseliny askorbové. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Vlhkost max. 12 %. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 04.08.2019 17:04:08 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 04.08.2019 17:04:08 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |