Tisk

Grilovací klobása Bruschetta

NázevHodnota
Cechovní normaKlobása tepelně opracovaná
Číslo cechovní normy2016-08-08-0075
Číslo výrobku2016-08-08-0075/1774
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně opracovaný.

Předkladatel
Společnost MP Krásno, a.s.
Hranická 430/34,
75701, Valašské Meziříčí
c
Definice balení
EAN kód295671
Typ baleníochranná atmosféra
Velikost balení1.2 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové maso80 %
pitná voda
jedlá sůl
sušená zelenina (rajčata, česnek, paprika)
byliny a koření (oregáno, bazalka)
sušený glukózový sirup
extrakt koření
kouřové aroma
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 300: Kyselina askorbová (Antioxidant)
E 451 - Trifosforečnany
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1071 kJ / 100g
255.79 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky25.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny9.0 g/100g
Sacharidy0.5 g/100g
z toho cukry0.5 g/100g
Bílkoviny13.0 g/100g
Sůl2.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Výrobek je naražený do vepřového střeva, na povrchu zlatavěhnědé barvy. Na řezu je patrná mozaika použité libové a tučné suroviny, sušené zeleniny a koření.

Vůně a chuť

Chuť a vůně výrobku je po použitém koření, zelenině a po uzení.

Konzistence

Konzistence je soudržná.

Nadstandardní parametry

Bez lepku;
Bez SOM a drůbežího SOM;
Vysoký obsah masa (80%);
Bez zvýrazňovačů chuti;
Bez přídavku bílkovinných přísad;
Přírodní střevo.

Technologický postup

Do připravené spojky zasekáme surovinu na vložku a promícháme v kutru. Narážíme do vepřových střev, klipsujeme, udíme, vaříme, vychladíme. Výrobek je zabalen v ochranné atmosféře v plastové folii

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno21.06.2019 15:24:06
VytvořilDana Gabrovská
Změněno21.06.2019 15:24:06
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený