Zabijačková paštika s brusinkami 200 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Speciální paštiky |
Číslo cechovní normy | 2018-02-22-0367 |
Číslo výrobku | 2018-02-22-0367/2050 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Masný výrobek tepelně opracovaný. |
Předkladatel | |
Společnost | Uzenářství a lahůdky Sláma s.r.o. Růžová 225 595 01, Velká Bíteš Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594017361626 |
Typ balení | sklenička se znovuuzavíratelným víčkem |
Velikost balení | 200 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřová játra | 30 % |
vepřové maso | 25 % |
vepřové sádlo | 14 % |
masový vývar | |
brusinky | 1.9 % |
cibule | |
jedlá sůl | |
rýžová směs | |
aroma | |
koření a extrakty koření | |
sušená zelenina (celer) | |
glukózový sirup | |
bylinky | |
dextróza | |
bramborový škrob | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1181 kJ / 100g | |
282.06 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 26 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 9.0 g/100g | Sacharidy | 11.0 g/100g | z toho cukry | 0.10 g/100g | Bílkoviny | 9.5 g/100g | Sůl | 1.5 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je výrobek světlehnědé barvy po použitých surovinách.V nákroji je jemná spojka s hrubou vložkou podle použitých surovin s patrnými částicemi po použitém koření. |
Vůně a chuť | Chuť přiměřeně slaná, po použitých surovinách, ochucujících složkách, použitém koření, |
Konzistence | Konzistence roztíratelná až pevná, jemná až hrubší |
Nadstandardní parametry | Bez SOM a drůbežího SOM; |
Technologický postup | Na kutru vymícháme jemnou spojku podle stanovené receptury a do ní vmícháme suroviny na hrubou vložku. Výrobek naplníme do sklenic, uzavřeme, tepelně opracujeme, zchladíme, nalepíme etiketu a skupinově zabalíme do kartonu. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Provádí se běžné chemické a mikrobiologické vyšetření dle platné legislativy EU č. 1169/2011 a č. 2073/2005 v platném znění |
Uživatel | |
Vytvořeno | 21.09.2020 13:00:32 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 21.09.2020 13:00:32 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Regionální potravina | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |