Tisk

Vocílka – kuřecí párečky 70 % masa

NázevHodnota
Cechovní normaDrůbeží párky
Číslo cechovní normy2020-02-04-0474
Číslo výrobku2020-02-04-0474/2063
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Vodňanská drůbež, a.s.
Radomilická 886
38901, Vodňany
Česká republika
Definice balení
EAN kód8590345402109
Typ baleníPVC/PE miska a fólie
Velikost balení220 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
kuřecí maso70 %
pitná voda
kuřecí kůže
bramborový škrob
jedlá sůl
koření
dextróza
aroma
sušený glukózový sirup
extrakty koření
cukr
kouřové aroma
jedlé kolagenní střívko
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
616 kJ / 100g
147.12 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky9.2 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.6 g/100g
Sacharidy1.2 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny15.0 g/100g
Sůl2.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Na řezu je výrobek hladký, je viditelná mozaika drůbežího masa a kousky koření. Bez cizích částic, chrupavek, kostí. Povrch hladký, lesklý, bez vzduchových bublin pod obalem.

Vůně a chuť

Chuť jemně slaná, jemně kořeněná. Charakteristická vůně a chuť pro zauzený párek a použité koření.

Konzistence

Soudržný řez.

Nadstandardní parametry

Obsah masa 70 % ;
Neobsahuje strojně oddělené maso;
Bez bílkovinných přísad;
Bez zvýrazňovačů chuti;
Česká potravina.

Technologický postup

Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, etiketování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Provádí se běžné chemické a mikrobiologické vyšetření dle platné legislativy EU č. 1169/2011 a č. 2073/2005 v platném znění

Uživatel
Vytvořeno12.03.2020 14:07:16
VytvořilDana Gabrovská
Změněno12.03.2020 14:07:16
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený