Tisk

Vaječná pomazánka

NázevHodnota
Cechovní normaVaječná pomazánka
Číslo cechovní normy2015-10-21-0048
Číslo výrobku2015-10-21-0048/0602
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Pomazánky, krémy - majonézové
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost PAPEI, a.s.
Chelčického 627
413 01, Roudnice nad Labem
Česká republika
Definice balení
EAN kód298493
Typ baleníPlastová vanička
Velikost balení1 kg
Složení
vejce vařená65 g/100 g
majonéza
cibule
pažitka
semínko hořčice
jedlá sůl
koření
Přídatné látky
E 202 - Sorbát draselný
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Základní výživové hodnoty
Tuky22.4 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3.2 g/100g
Sacharidy2.4 g/100g
z toho cukry1 g/100g
Bílkoviny7.8 g/100g
Sůl1.1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: pastovitá hmota s patrnými jemně nakrájenými částicemi vařených vajec a cibule, jednotlivé části dobře spojené majonézou

barva: smetanová až slabě nažloutlá

Vůně a chuť

chuť a vůně: příjemná slano-sladko-kyselá, lehce pikantní, po vařených vejcích a cibuli,

Konzistence

pomazánka pastovité konzistence s drobnými částicemi vajec a cibule.

Nadstandardní parametry

bez barviv s výjimkou kurkumy, bez přidaných sladidel s výjimkou cukru. Vysoký podíl vajec

Technologický postup

Postup není přesně stanoven, je dán konkrétním výrobcem a výrobním zařízením.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno06.09.2017 22:37:15
VytvořilIvo Burger
Změněno06.09.2017 22:37:15
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Hustopečský špekáčkový
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg
Tavený sýr HIT
Staročeské vepřové výpečky
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Staročeské vepřové ve vlastní šťávě
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Halušky vařené 600 g