K-Mistři od Fochu Uzená vepřová žebírka z boku PULT
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/1110 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | solicí 100g hotového výrobku bylo vyrobeno ze 119g vepřových žebírek. |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 286087 |
Typ balení | sáček bez řízené atmosféry |
Velikost balení | 5.2 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřová žebírka | % |
solicí směs | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1237 kJ / 100g | |
295.44 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 24.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 5.9 g/100g | Sacharidy | 1.5 g/100g | z toho cukry | 1.0 g/100g | Bílkoviny | 19.0 g/100g | Sůl | 2.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Barva svaloviny na řezu světle růžová, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části |
Vůně a chuť | Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení |
Konzistence | konzistence pevná, soudržná. |
Nadstandardní parametry | Bez zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad. |
Technologický postup | Technologický postup: Příprava surovin, tepelné opracování (uzení), chlazení, balení, Technologický obal: Nestanovuje se |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Vykoštěná žebírka z boků a pečeně bez obratlové části a hrudní kosti, zbavené bránice, zbytků plstí, krvavých |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.06.2020 11:05:07 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 25.06.2020 11:05:07 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |