Tisk

K – Purland Uzená slanina bez kůže

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/1035
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

100g hotového výrobku bylo vyrobeno ze 105g hřbetního sádla.

Předkladatel
Společnost Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
251 01, Říčany
Česká republika
Definice balení
EAN kód286090
Typ baleníVakuové balení
Velikost balení375 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové sádlo hřbetní94 %
jedlá sůl kamenná
jodičnan draselný
Přídatné látky
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
3333 kJ / 100g
796.04 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky88 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny36.0 g/100g
Sacharidy1.5 g/100g
z toho cukry0.7 g/100g
Bílkoviny3.0 g/100g
Sůl1.3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části.

Vůně a chuť

Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení

Konzistence

konzistence pevná, soudržná.

Nadstandardní parametry

Bez SOM drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad

Technologický postup

Hřbetní sádlo bez kůže, krevních podlitin a zbytků svaloviny. Hřbetní sádlo se nasolí, poté tepelně opracuje a zaudí. Tepelně opracovaný výrobek max. obsah soli 4%, v balení může být více kusů obdélníkového tvaru

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno18.09.2018 12:59:47
VytvořilDana Gabrovská
Změněno18.09.2018 12:59:47
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený