Tisk

K – Purland Uzená slanina bez kůže PULT

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/1106
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně opracovaný. 100g hotového výrobku bylo vyrobeno ze 105g hřbetního sádla.

Předkladatel
Společnost Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
251 01, Říčany
Česká republika
Definice balení
EAN kód282362
Typ baleníVakuové balení
Velikost balení1.05 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové sádlo hřbetní
jedlá sůl kamenná
jodičnan draselný
Přídatné látky
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
3333 kJ / 100g
796.04 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky88 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny36.0 g/100g
Sacharidy1.5 g/100g
z toho cukry0.7 g/100g
Bílkoviny3.0 g/100g
Sůl1.3 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části.

Vůně a chuť

Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení

Konzistence

konzistence pevná, soudržná.

Nadstandardní parametry

Bez SOM drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad

Technologický postup

Hřbetní sádlo bez kůže, krevních podlitin a zbytků svaloviny. Hřbetní sádlo se nasolí, poté tepelně opracuje a zaudí.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno16.09.2019 09:53:09
VytvořilDana Gabrovská
Změněno16.09.2019 09:53:09
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený