Tisk
Vepřové škvařené sádlo
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Škvařené vepřové sádlo |
Číslo cechovní normy | 2017-12-13-0363 |
Číslo výrobku | 2017-12-13-0363/1530 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Maso Brejcha s.r.o. Brdlíkova 287/1d 150 00, Praha 5 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 296723 |
Typ balení | kbelík s víkem |
Velikost balení | 3 kg |
Způsob distribuce výrobku | velkoobchod |
Složení | |
vepřové hřbetní sádlo bez kůže | 97 % |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
3687 kJ / 100g | |
880.58 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 99.7 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 53.5 g/100g | Sacharidy | 0.1 g/100g | z toho cukry | 0.1 g/100g | Bílkoviny | 0.1 g/100g | Sůl | 0.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Výrobek je světlé barvy (bílé až nažloutlé). |
Vůně a chuť | Vůně – charakteristická pro vepřové škvařené sádlo, bez cizích příchutí a pachů; chuť lahodná |
Konzistence | Hladká až jemně krupičková struktura. |
Nadstandardní parametry | a) Obsah volných mastných kyselin menší nebo roven 0,75% hmotnosti (jako kyselina olejová). |
Technologický postup | Příprava suroviny, škvaření, plnění do technologického obalu, chlazení. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.03.2019 12:03:56 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 25.03.2019 12:03:56 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |