Tisk

Vepřové škvařené sádlo

NázevHodnota
Cechovní normaŠkvařené vepřové sádlo
Číslo cechovní normy2017-12-13-0363
Číslo výrobku2017-12-13-0363/1530
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Maso Brejcha s.r.o.
Brdlíkova 287/1d
150 00, Praha 5
Česká republika
Definice balení
EAN kód296723
Typ baleníkbelík s víkem
Velikost balení3 kg
Způsob distribuce výrobkuvelkoobchod
Složení
vepřové hřbetní sádlo bez kůže97 %
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
3687 kJ / 100g
880.58 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky99.7 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny53.5 g/100g
Sacharidy0.1 g/100g
z toho cukry0.1 g/100g
Bílkoviny0.1 g/100g
Sůl0.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Výrobek je světlé barvy (bílé až nažloutlé).

Vůně a chuť

Vůně – charakteristická pro vepřové škvařené sádlo, bez cizích příchutí a pachů; chuť lahodná

Konzistence

Hladká až jemně krupičková struktura.

Nadstandardní parametry

a) Obsah volných mastných kyselin menší nebo roven 0,75% hmotnosti (jako kyselina olejová).
b) Peroxidové číslo menší nebo rovno 4,0 mekv O2/kg.
c) Obsah vody a nerozpustné nečistoty menší nebo roven 0,5% hmotnosti.
d) Nepřipouští se vstupní surovina z nekastrovaných kanců.

Technologický postup

Příprava suroviny, škvaření, plnění do technologického obalu, chlazení.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno25.03.2019 12:03:56
VytvořilDana Gabrovská
Změněno25.03.2019 12:03:56
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený