Tisk
K-Mistři od Fochu Uzená vepřová plec Pult
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Maso plně tepelně opracované |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0338 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0338/2135 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | použitá solicí směs: |
Předkladatel | |
Společnost | Kaufland ČR – Masozávod Modletice 93 251 01, Říčany Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 286995 |
Typ balení | Vakuové balení |
Velikost balení | 1.65 kg |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřová plec bez kosti | 90 % |
voda | |
solicí směs | |
dextróza | |
cukr | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E250 dusitan sodný | |
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor) | |
E 415 - Xanthan | |
E 301 - Askorbát sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
452 kJ / 100g | |
107.95 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 4.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 1.0 g/100g | Sacharidy | 0.9 g/100g | z toho cukry | 0.8 g/100g | Bílkoviny | 17.0 g/100g | Sůl | 2.4 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Výrobek zauzen do zlatohnědé barvy. Barva svaloviny na řezu světle růžová bez šedých skvrn, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části |
Vůně a chuť | Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení. |
Konzistence | konzistence pevná, soudržná. |
Nadstandardní parametry | 1. Vysoký obsah masa; |
Technologický postup | Upravená velká plec bez kosti, bez barevných změn, bez zbytků kostí a chrupavek, bez zářezů do svaloviny. Po nasolení se tepelně opracuje, zauzdí, vychladí, a zabalí. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | obsah masa 90 %; bez SOM drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 12.10.2020 13:15:29 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 12.10.2020 13:15:29 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |