Tisk

Pikok Francouzská paštika 300g

NázevHodnota
Cechovní normaSpeciální paštiky
Číslo cechovní normy2018-02-22-0367
Číslo výrobku2018-02-22-0367/0860
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód20413439
Typ balenítechnologický obal
Velikost balení300 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřové sádlo
vepřová játra28 %
vývar (z vepřového masa)
bramborový škrob
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
sušená smetana
cukr
extrakty kořen
Přídatné látky
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor)
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný)
E250 dusitan sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
1258 kJ / 100g
300.45 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky28 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny9.7 g/100g
Sacharidy4.4 g/100g
z toho cukry2.1 g/100g
Bílkoviny9.4 g/100g
Sůl1.66 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je výrobek světlehnědé barvy po použitých surovinách. Může být jemně i hrubě vypracovaný. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled okraje výrobku uvnitř obalu, misky či formy mohou být lemovány nesouvislou vrstvou vyvařeného tuku nebo dekorativním pokryvem.

Vůně a chuť

Chuť po použitých surovinách, ochucujících  složkách, použitém koření,

Konzistence

Konzistence roztíratelná až pevná, jemná až hrubší

Nadstandardní parametry
  • vysoký obsah jater
  • bez SOM a drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti
Technologický postup

Technologický obal: Nestanovuje se

Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem, misek nebo technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno17.04.2018 14:45:48
VytvořilDana Gabrovská
Změněno17.04.2018 14:45:48
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený