Tisk
Pikok Francouzská paštika 300g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Speciální paštiky |
Číslo cechovní normy | 2018-02-22-0367 |
Číslo výrobku | 2018-02-22-0367/0860 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 20413439 |
Typ balení | technologický obal |
Velikost balení | 300 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové sádlo | |
vepřová játra | 28 % |
vývar (z vepřového masa) | |
bramborový škrob | |
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný) | |
sušená smetana | |
cukr | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor) | |
E 316 - Erythorban sodný (syn. isoaskorbát sodný) | |
E250 dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1258 kJ / 100g | |
300.45 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 28 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 9.7 g/100g | Sacharidy | 4.4 g/100g | z toho cukry | 2.1 g/100g | Bílkoviny | 9.4 g/100g | Sůl | 1.66 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled v nákroji a vypracování na řezu je výrobek světlehnědé barvy po použitých surovinách. Může být jemně i hrubě vypracovaný. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Povrchový vzhled okraje výrobku uvnitř obalu, misky či formy mohou být lemovány nesouvislou vrstvou vyvařeného tuku nebo dekorativním pokryvem. |
Vůně a chuť | Chuť po použitých surovinách, ochucujících složkách, použitém koření, |
Konzistence | Konzistence roztíratelná až pevná, jemná až hrubší |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup | Technologický obal: Nestanovuje se Technologický postup: Příprava surovin, plnění do forem, misek nebo technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, balení |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 28.07.2020 15:02:47 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 28.07.2020 15:02:47 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |