Tisk

K – Purland Uzená krkovice bez kosti PULT

NázevHodnota
Cechovní normaTepelně opracované maso
Číslo cechovní normy2017-08-22-0338
Číslo výrobku2017-08-22-0338/1080
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

solicí směs (jedlá sůl kamenná, konzervant E250, jodičnan draselný)

Předkladatel
Společnost Kaufland ČR – Masozávod
Modletice 93
251 01, Říčany
Česká republika
Definice balení
EAN kód282361
Typ baleníVakuové balení
Velikost balení2.8 kg
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vepřová krkovice bez kosti90 %
voda
solicí směs
dextróza
cukr
extrakty koření
Přídatné látky
E 450 - Difosforečnany
E 451 - Trifosforečnany
E250 dusitan sodný
E 407a: Guma Euchema (synon. afinát řasy Euchema) (Zahušťovadlo, stabilizátor)
E 415 - Xanthan
E 301 - Askorbát sodný
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
704 kJ / 100g
168.14 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky10.2 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3.5 g/100g
Sacharidy1.2 g/100g
z toho cukry0.6 g/100g
Bílkoviny18.0 g/100g
Sůl2.18 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Výrobek zauzen do zlatohnědé barvy. Barva svaloviny na řezu světle růžová bez šedých skvrn, tuk má světlou barvu. Povrchový vzhled zachovalý po anatomické části.

Vůně a chuť

Chuť mírně slaná, výrobek je na skusu křehký, vůně příjemná, aromatická po zauzení

Konzistence

konzistence pevná, soudržná.

Nadstandardní parametry

1. Vysoký obsah masa
2. Bez SOM drůbežího SOM, zvýrazňovačů chuti, přidaného lepku a bílkovinných přísad

Technologický postup

Surovina je lákována, masírována, po zaležení se obalí v koření, tepelně opracuje, zaudí, vychladí, naporcuje na jednotlivé porce a zabalí.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

vysoký obsah masa – 90 %

Uživatel
Vytvořeno16.09.2019 09:10:05
VytvořilDana Gabrovská
Změněno16.09.2019 09:10:05
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený