Tisk
Tvaroh měkký
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tvaroh měkký (odtučněný) |
Číslo cechovní normy | 2016-09-06-0145 |
Číslo výrobku | 2016-09-06-0145/0455 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - tvarohy - měkký odtučněný |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Moravia Lacto a.s. Jiráskova 2430/94 586 01, Jihlava Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594006320252 |
Typ balení | hliníková fólie |
Velikost balení | 250 g |
Složení | |
mléko | |
mlékařské kultury | |
syřidlo | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
367 kJ / 100g | |
87.65 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 0.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g/100g | Sacharidy | 3.5 g/100g | z toho cukry | 3.5 g/100g | Bílkoviny | 17 g/100g | Sůl | 0.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | barva – přirozené mléčně bílé až nažloutlé barvy |
Vůně a chuť | příjemně mléčně nakyslá, čistá, bez cizích příchutí a pachů |
Konzistence | jemná, stejnorodá, případně mírně hrudkovitá, přítomnost uvolněné syrovátky není na závadu |
Nadstandardní parametry | surovina odpovídá ČCN „Syrové kravské mléko“. |
Technologický postup | pasterace a příprava mléčné směsi |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 08.09.2017 17:45:12 |
Vytvořil | Petr Tichovský |
Změněno | 08.09.2017 17:45:12 |
Změnil | Jakub Machala |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |