Trvanlivé tyčinky se sýrem a solí – Cibulové 90 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tyčinky trvanlivé |
Číslo cechovní normy | 2018-03-09-0368 |
Číslo výrobku | 2018-03-09-0368/1312 |
Zařazení dle legislativy | Obiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky - trvanlivé pečivo |
Charakteristika výrobku | Pšeničná mouka – 76,4 % (ČR) |
Předkladatel | |
Společnost | HAVLÍK OPAL spol. s r.o. Opavská 1437/47 79201, Bruntál Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594012321298 |
Typ balení | Al-folie a polyamid/PE-folie |
Velikost balení | 90 g |
Způsob distribuce výrobku | velkoobchod |
Složení | |
Pšeničná mouka | 69.4 % |
rostlinný olej palmový | 11.1 % |
cibule | % |
tavený sýr | |
sůl | 4.3 % |
voda | |
Přídatné látky | |
E 524: Hydroxid sodný (Regulátor kyselosti) | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1860 kJ / 100g | |
444.23 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 14.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 6.8 g/100g | Sacharidy | 66.8 g/100g | z toho cukry | 2.9 g/100g | Bílkoviny | 11.4 g/100g | Sůl | 3.32 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | – vzhled – tyčinka dlouhá cca 10 cm o hmotnosti cca 10 g |
Vůně a chuť | charakteristická pečivová, po ciuli |
Konzistence | – konzistence – křehká, křupavá sypaná nestejnoměrně solí |
Nadstandardní parametry | Aktivita vody (AW) trvanlivých tyčinek musí být dle laboratorní analýzy akreditované laboratoře menší než 0,60. |
Technologický postup | – výroba těsta -povrchová úprava před pečením (louhování, posyp solí) – pečení tyčinek |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 29.01.2019 14:15:04 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 29.01.2019 14:15:04 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |