Tisk

BERTYČKY – brynzové

NázevHodnota
Cechovní normaTyčinky trvanlivé
Číslo cechovní normy2018-03-09-0368
Číslo výrobku2018-03-09-0368/1937
Zařazení dle legislativyObiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky - trvanlivé pečivo
Charakteristika výrobku

Druh: trvanlivé pečivo;
Skupina: tyčinky;
Hmotnost: 90g;
Křehké tyčinky se 100% ovčí brynzou;
Ovčí brynza:ovčí hrudkový sýr, voda, jedlá sůl.
Tuzemské suroviny více než 75 %.

Předkladatel
Společnost Tyčinky s.r.o.
Petrovice u Karviné 194
73572, Petrovice u Karviné
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594166310056
Typ baleníObal OPP 20/20 s laminátem.
Velikost balení90 g
Způsob distribuce výrobkumalooobchod
Složení
Pšeničná mouka
řepkový olej
voda
ovčí brynza8.4
jedlá sůl3.2
vaječná melanž
Alergeny
1Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
1907 kJ / 100g
455.46 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky20.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.9 g/100g
Sacharidy58.0 g/100g
z toho cukry1.0 g/100g
Bílkoviny12.0 g/100g
Sůl3.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled a tvar: typický pro tyčinky, povrch drsný matný (nejsou přidávány žádné leštící látky).
Barva: světlá, zlatá.

Vůně a chuť

Vůně a chuť: sýrová, brynzová, křehká, slaná.

Konzistence

Konzistence – křehká, křupavá.

Nadstandardní parametry

Aktivita vody (AW) trvanlivých tyčinek dle laboratorní analýzy akreditované laboratoře je menší než 0,60.
Vstupní suroviny pocházejí z tuzemského trhu – více než 75%.
Produkty neobsahují umělá aromata, látky zvýrazňující chuť ani barviva.

Technologický postup

Tyčinky jsou vyráběny z vláčného těsta a na speciálním stroji vytlačovány, louhovány, děleny, soleny a uloženy na plechy, pečeny v pecích a po vychladnutí baleny na balícím stroji do obalů po 90g.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Obsah: vlhkost, Deoxynivalenol, Zearalenon.

Uživatel
Vytvořeno11.10.2019 09:35:57
VytvořilDana Gabrovská
Změněno11.10.2019 09:35:57
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený