BERTYČKY – brynzové
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tyčinky trvanlivé |
Číslo cechovní normy | 2018-03-09-0368 |
Číslo výrobku | 2018-03-09-0368/1937 |
Zařazení dle legislativy | Obiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky - trvanlivé pečivo |
Charakteristika výrobku | Druh: trvanlivé pečivo;
upřesnění energetické hodnoty: na obale výrobku je uvedena energetická hodnota v kcal: 470 kcal/100 g |
Předkladatel | |
Společnost | Tyčinky s.r.o. Petrovice u Karviné 194 73572, Petrovice u Karviné Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8594166310056 |
Typ balení | Obal OPP 20/20 s laminátem. |
Velikost balení | 90 g |
Způsob distribuce výrobku | malooobchod |
Složení | |
Pšeničná mouka | |
řepkový olej | |
voda | |
ovčí brynza | 8.4 |
jedlá sůl | 3.2 |
aroma | |
Alergeny | |
1 | Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
1970 kJ / 100g | |
470.5 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 20.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.9 g/100g | Sacharidy | 58.0 g/100g | z toho cukry | 1.0 g/100g | Bílkoviny | 12.0 g/100g | Sůl | 3.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled a tvar: typický pro tyčinky, povrch drsný matný (nejsou přidávány žádné leštící látky). |
Vůně a chuť | Vůně a chuť: sýrová, brynzová, křehká, slaná. |
Konzistence | Konzistence – křehká, křupavá. |
Nadstandardní parametry | Aktivita vody (AW) trvanlivých tyčinek dle laboratorní analýzy akreditované laboratoře je menší než 0,60. |
Technologický postup | Tyčinky jsou vyráběny z vláčného těsta a na speciálním stroji vytlačovány, louhovány, děleny, soleny a uloženy na plechy, pečeny v pecích a po vychladnutí baleny na balícím stroji do obalů po 90g. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah: vlhkost, Deoxynivalenol, Zearalenon. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 25.08.2020 19:22:29 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 25.08.2020 19:22:29 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |