Tisk
Trvanlivé polotučné mléko 1,5% tuku
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Mléko trvanlivé |
Číslo cechovní normy | 2015-12-22-0104 |
Číslo výrobku | 2015-12-22-0104/1567 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - mléko - mléko tekuté |
Charakteristika výrobku | Tekuté, kravské mléko – trvanlivé; původ – Česká republika. |
Předkladatel | |
Společnost | Mlékárna Pragolaktos, a.s. Českobrodská 1174 19800, Praha 9 - Kyje Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4025500179342 |
Typ balení | Karton |
Velikost balení | 1 l |
Složení | |
mléko polotučné 1,5% | 100 % |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
197 kJ / 100g | |
47.05 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Mléčně bílá tekutina, barva mléčně bílá až lehce nažloutlá. |
Vůně a chuť | typicky mléčná, bez cizích příchutí a pachů, mírně vařivá chuť není na závadu |
Konzistence | stejnorodá tekutina |
Nadstandardní parametry | surovina splňuje požadavky normy na „Syrové kravské mléko“. |
Technologický postup | Příjem mléka, filtrace, chlazení, uchování v tanku, odstředění, standardizace, uchování v tanku, ošetření UHT záhřevem a homogenizace, uchování ve sterilním tanku, plnění, balení do obalů, paletizace, skladování hotového výrobku, distribuce. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Tuk – min. 1,5%, kyselost pH 6,50-6,75, sušina min. 10%, |
Uživatel | |
Vytvořeno | 09.04.2019 13:58:02 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 09.04.2019 13:58:02 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |