Tisk
Tlačenka tmavá
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tlačenka |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0337 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0337/1890 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Tepelně opracovaný masný výrobek. |
Předkladatel | |
Společnost | Josef Bedřich, spol. s r.o. Čs armády 941, 263 01 Dobříš Čs. armády 941 263 01, Dobříš Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | nebalený výrobek - pouze technologický obal |
Velikost balení | 2.5 kg |
Způsob distribuce výrobku | vlastní síť prodejen |
Složení | |
vepřové maso | 65 % |
vývar z masa | |
vepřová krev | |
jedlá sůl | |
koření (pepř černý mletý, majoránka, nové koření, česnek) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | -1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Na řezu jsou znatelné kostky krájeného vařeného masa, částice použitého koření, spojka je lesklá, barva tmavá . Náplň je kompaktní, pružná. |
Vůně a chuť | Chuť jemně slaná po vařeném mase a příjemná po použitém koření, |
Konzistence | Náplň je kompaktní, pružná. |
Nadstandardní parametry | Bez zvýrazňovačů chuti, bez přídatných látek. Vysoký obsah masa. |
Technologický postup | Vařené maso se nakrájí na požadovanou velikost, ruční míchání s vývarem, vepřovo u krví a kořením, plnění do technologických obalů – umělé střevo, tepelné opracování, chlazení, uložení v chlazeném skladu s vyznačením povinných údajů na přepravkách |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 16.09.2019 11:20:55 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 16.09.2019 11:20:55 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |