Tisk

Tlačenka tmavá

NázevHodnota
Cechovní normaTlačenka
Číslo cechovní normy2017-08-22-0337
Číslo výrobku2017-08-22-0337/1890
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Tepelně opracovaný masný výrobek.

Předkladatel
Společnost Josef Bedřich, spol. s r.o. Čs armády 941, 263 01 Dobříš
Čs. armády 941
263 01, Dobříš
Česká republika
Definice balení
Typ balenínebalený výrobek - pouze technologický obal
Velikost balení2.5 kg
Způsob distribuce výrobkuvlastní síť prodejen
Složení
vepřové maso65 %
vývar z masa
vepřová krev
jedlá sůl
koření (pepř černý mletý, majoránka, nové koření, česnek)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Základní výživové hodnoty
Tuky g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny g/100g
Sacharidy g/100g
z toho cukry g/100g
Bílkoviny g/100g
Sůl-1 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Na řezu jsou znatelné kostky krájeného vařeného masa, částice použitého koření, spojka je lesklá, barva tmavá . Náplň je kompaktní, pružná.
Vzhled v

Vůně a chuť

Chuť jemně slaná po vařeném mase a příjemná po použitém koření,
Vůně převažující po vařeném mase a použitém koření.

Konzistence

Náplň je kompaktní, pružná.

Nadstandardní parametry

Bez zvýrazňovačů chuti, bez přídatných látek. Vysoký obsah masa.

Technologický postup

Vařené maso se nakrájí na požadovanou velikost, ruční míchání s vývarem, vepřovo u krví a kořením, plnění do technologických obalů – umělé střevo, tepelné opracování, chlazení, uložení v chlazeném skladu s vyznačením povinných údajů na přepravkách

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno16.09.2019 11:20:55
VytvořilDana Gabrovská
Změněno16.09.2019 11:20:55
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený