Tisk
Telecí párky Premium
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Párek |
Číslo cechovní normy | 2016-06-13-0068 |
Číslo výrobku | 2016-06-13-0068/0900 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Obsah masa 85 % – 45 % telecí maso; 40 % vepřové maso |
Předkladatel | |
Společnost | Beskydské uzeniny, a.s. Příborská 520 738 01, Frýdek-Místek Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 20839512 |
Typ balení | ochranná atmosféra, vanička tvořená z fólií |
Velikost balení | 230 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
telecí maso | 45 % |
vepřové maso | 40 % |
pitná voda | |
jedlá sůl | |
koření | |
cukr | |
Přídatné látky | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
E 250 - Dusitan sodný | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1550 kJ / 100g | |
370.19 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 29.3 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 9.7 g/100g | Sacharidy | 3.1 g/100g | z toho cukry | 1.0 g/100g | Bílkoviny | 12.8 g/100g | Sůl | 1.9 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled-v nákroji a vypracování barva dle použitých surovin. Nákroj je hladký, přípustná jsou drobná zrnka kolagenních částic i jemná pórovitost. Mohou být patrné částice použitého koření. Jednotlivé kusy jsou přibližně stejné hmotnosti bez deformace. Povrch je hladký až mírně vrásčitý, bez kouřových skvrn. |
Vůně a chuť | Vůně příjemná po čerstvé uzenině, chuť přiměřeně kořeněná, po ohřátí je výrobek křehký a šťavnatý. |
Konzistence | pevná, pružná, po ohřátí křehká |
Nadstandardní parametry |
|
Technologický postup | Příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 31.08.2020 15:10:24 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 31.08.2020 15:10:24 |
Procesní stav | |
Procesní stav | Smazaný |