Tisk

Tekutá vaječná melanž pasterovaná

NázevHodnota
Cechovní normaTekutá vaječná melanž pasterovaná
Číslo cechovní normy2015-12-22-0027
Číslo výrobku2015-12-22-0027/0386
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - vejce
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost PAPEI, a.s.
Chelčického 627
413 01, Roudnice nad Labem
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595134101461
Typ baleníPET lahev, bag-in-box
Velikost balení1 kg
Složení
pasterovaná melanž ze slepičích vajec
oxid uhličitý
dusík
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
546 kJ / 100g
130.4 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky8.9 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.4 g/100g
Sacharidy1.3 g/100g
z toho cukry0.3 g/100g
Bílkoviny11.4 g/100g
Sůl0.33 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: přirozený vaječný
barva: žlutá až oranžová

Vůně a chuť

chuť: typická vaječná bez cizích příchutí
vůně: vaječná bez cizích pachů

Konzistence

tekutá, vazká

Nadstandardní parametry
  • Vyrobeno v České republice
  • Sušina min. 22,5 %
  • Index šlehatelnosti: min. 400.
  • Bez konzervačních látek
Technologický postup

strojový výtluk vajec, filtrace, chlazení, pasterace a homogenizace, zchlazení na 4°C, plnění do spotřebitelských obalů

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno09.09.2017 17:51:30
VytvořilPetr Lipš
Změněno09.09.2017 17:51:30
ZměnilJakub Machala
Procesní stav
Procesní stavSchválený