Tisk
Tavený sýr s Romadurem 125 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tavený sýr druhově pojmenovaný |
Číslo cechovní normy | 2017-02-28-0159 |
Číslo výrobku | 2017-02-28-0159/1970 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - sýry - sýry tavené |
Charakteristika výrobku | Tavený sýr |
Předkladatel | |
Společnost | MADETA a.s. Rudolfovská 246/83 370 01, České Budějovice Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8593803347783 |
Typ balení | Tavený sýr v plastovém kelímku o hmotnosti 125 g |
Velikost balení | 125 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
sýr Romadur | 37 % |
sýry | |
voda | |
máslo | |
Přídatné látky | |
E 339: Fosforečnany sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant, zvlhčující látka, zahušťovadlo) | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 452 - Polyfosforečnany | |
E 407 - Karagenan | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
975 kJ / 100g | |
232.86 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 20 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 13 g/100g | Sacharidy | 1.8 g/100g | z toho cukry | 1.7 g/100g | Bílkoviny | 12.0 g/100g | Sůl | 3 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Barva: stejnorodá, smetanové krémová |
Vůně a chuť | čistá, charakteristická pro použité sýry a Romadur |
Konzistence | konzistence: jemná, hladká, lehce roztíratelná, nelepivá, nelomivá |
Nadstandardní parametry | – minimální obsah sýra na sušinu taveného sýra je vyšší než 50 %; |
Technologický postup | Příprava vstupních surovin ( mletí sýra) → tavení → plnění do obalu ( hliníková fólie) → balení do spotřebitelského obalu→ chlazení → expedice |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah laktózy do 5 %. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 04.06.2020 15:41:29 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 04.06.2020 15:41:29 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |