Tisk

Tavený sýr DELICATO

NázevHodnota
Cechovní normaTavený sýr druhově nepojmenovaný
Číslo cechovní normy2017-08-22-0330
Číslo výrobku2017-08-22-0330/1006
Zařazení dle legislativyMléko, tuky a výrobky z nich - sýry - sýry tavené
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost TANY, spol. s r.o.
Čsl.legií 563
340 22, Nýrsko
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594004470522
Typ balenípapírová krabička 150 g/ 3 ks
Velikost balení150 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Obrázky
TANY_3D_Delicato_150_cechovni
Složení
pitná voda
sýry
máslo
sušená syrovátka
sušené mléko
jedlá sůl
Přídatné látky
E 452: Polyfosforečnany (Emulgátor, stabilizátor, regulátor kyselosti, kypřící látka, sekvestrant, zvlhčující látka)
E 450: Difosforečnany (Emulgátor, stabilizátor, regulátor kyselosti, kypřící látka, sekvestrant, zvlhčující látka)
E 339: Fosforečnany sodné (Regulátor kyselosti, emulgátor, stabilizátor, sekvestrant, zvlhčující látka, zahušťovadlo)
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
865 kJ / 100g
206.59 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky16.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny11.0 g/100g
Sacharidy4.4 g/100g
z toho cukry4.4 g/100g
Bílkoviny11.0 g/100g
Sůl2.4 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: lesklý a hladký tavený sýr ve tvaru hranolu, zabalený do Al-fólie opatřené odtrhávací páskou;
barva: sýrově bílá až krémově smetanová

Vůně a chuť

jemně mléčná nakyslá, typická, čistá, plná sýrová

Konzistence

stejnorodá, lehce roztíratelná, po vychlazení bez výrazné přilnavosti k Al-fólii

Nadstandardní parametry

Tavený sýr s vysokým podílem přírodních sýrů (více než 50 % sušiny taveného sýra je tvořeno přírodními sýry). Receptura neobsahuje žádné náhražky mlékárenských surovin a obsah laktózy není vyšší než 5 % hmotnostních.

Technologický postup

1. příprava surovin podle receptury
2. tavení
3. formování a balení
4. chlazení
5. skladování a expedice

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno21.06.2018 07:18:31
VytvořilDana Gabrovská
Změněno21.06.2018 07:18:31
Procesní stav
Procesní stavSchválený