Tisk

Tatarský biftek 250 g

NázevHodnota
Cechovní normaMasný polotovar – mletá masa
Číslo cechovní normy2019-03-19-0422
Číslo výrobku2019-03-19-0422/1813
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované
Charakteristika výrobku

Masný výrobek tepelně neopracovaný.

Předkladatel
Společnost Uzeniny Příbram, a.s.
Antala Staška 1670/80
140 00, Praha 4
Česká republika
Definice balení
EAN kód8590421042847
Typ balenívakuové balení
Velikost balení250 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod, vlastní prodejny
Složení
hovězí maso99 %
dusitanová solicí směs: jedlá sůl a dusitan sodný
řepkový olej
sušená zelenina
extrakty koření
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 262: Octany sodné (Konzervant, regulátor kyselosti, sekvestrant)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
533 kJ / 100g
127.3 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky4.8 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.0 g/100g
Sacharidy0 g/100g
z toho cukry0 g/100g
Bílkoviny21.0 g/100g
Sůl1.6 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: po použitém mase, po tvarování, případně viditelné kousky kožení.

Vůně a chuť

Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu

Konzistence

Konzistence: soudržná

Nadstandardní parametry

Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji).

Technologický postup

Přísun surovin, navažování, míchání, mletí, plnění a balení, etiketování, expedice.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Skladovací podmínky 0 – 4°C;
CPM 10 na 6, E.Coli 10 na3, Salmonella spp. negat/25,Listeria monocytogenes negat/25, Campylobacter negat/25, Yersinia enterocolitica negat/25;
RIL-negativní.

Uživatel
Vytvořeno15.07.2019 10:36:43
VytvořilDana Gabrovská
Změněno15.07.2019 10:36:43
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený