Tisk
Tatarský biftek 250 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Masný polotovar – mletá masa |
Číslo cechovní normy | 2019-03-19-0422 |
Číslo výrobku | 2019-03-19-0422/1817 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně neopracované |
Charakteristika výrobku | Masný výrobek tepelně neopracovaný. Energetická hodnota uvedena na obale v kcal je: 127 kcal/100 g |
Předkladatel | |
Společnost | Uzeniny Příbram, a.s. Antala Staška 1670/80 140 00, Praha 4 Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8592890001707 |
Typ balení | vakuové balení |
Velikost balení | 250 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod, vlastní prodejny |
Složení | |
hovězí maso | 99 % |
dusitanová solicí směs: jedlá sůl a dusitan sodný | |
řepkový olej | |
sušená zelenina | |
extrakty koření | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
E 262: Octany sodné (Konzervant, regulátor kyselosti, sekvestrant) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
526 kJ / 100g | |
125.63 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 4.8 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 2.0 g/100g | Sacharidy | 0 g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | 21.0 g/100g | Sůl | 1.6 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled: po použitém mase, po tvarování, případně viditelné kousky kožení. |
Vůně a chuť | Přirozená vůně po čerstvém hovězím mase bez cizího zápachu |
Konzistence | Konzistence: soudržná |
Nadstandardní parametry | Bez výskytu vad hovězího masa DFD (dark=tmavý, firm=tuhý, dry=suchý) a DCB (dark cutting beef=hovězí maso tmavé v nákroji). |
Technologický postup | Přísun surovin, navažování, míchání, mletí, plnění a balení, etiketování, expedice. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Skladovací podmínky 0 – 4°C; |
Uživatel | |
Vytvořeno | 04.11.2020 07:19:31 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 04.11.2020 07:19:31 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |