Tisk

Tatarská omáčka 350 ml/ 330 g

NázevHodnota
Cechovní normaTatarská omáčka
Číslo cechovní normy2017-08-22-0325
Číslo výrobku2017-08-22-0325/0801
Zařazení dle legislativyKoření, jedlá sůl, dehydratované výrobky, ochucovadla a hořčice - studená omáčka nebo dresink - emulgované
Charakteristika výrobku

studená emulgovaná omáčka; bez barviv a konzervantů

Předkladatel
Společnost BONECO a.s.
Lopatecká 223/13
147 00, Praha 4 - Písnice
Česká republika
Definice balení
EAN kód8595008714711
Typ balenísklo
Velikost balení330 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
pitná voda g
řepkový olej
ocet kvasný lihový
cukr
okurky
cibule
modifikovaný kukuřičný škrob
Vaječný žloutek
semínko hořčice
jedlá sůl
koření
byliny
Přídatné látky
E 412 - Guma guar
E 415 - Xanthan
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Energetická hodnota výrobku
1631 kJ / 100g
389.54 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky40.9 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny3.2 g/100g
Sacharidy6.4 g/100g
z toho cukry3.2 g/100g
Bílkoviny0.5 g/100g
Sůl0.8 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

homogenní s rovnoměrně rozptýlenými kousky zeleniny;Barva – bělavá s viditelnými kousky zeleniny

Vůně a chuť

Chuť – lahodná, mírně nakyslá, po použitých přísadách – zelenině a koření

Vůně – lehce nakyslá, typická pro ochucenou majonézu

Konzistence

homogenní

Nadstandardní parametry

Obsah řepkového oleje min. 40 %, bez konzervačních látek, barviv, aromat

Technologický postup

Postup není přesně stanoven, je dán konkrétním výrobcem a výrobním zařízením.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno22.02.2018 13:23:14
VytvořilDana Gabrovská
Změněno22.02.2018 13:23:14
ZměnilDana Gabrovská
Ocenění a značky kvality
Klasa
Český výrobek - garantováno Potravinářskou komorou České republiky
Procesní stav
Procesní stavSchválený