Sýrové nitě 500 g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Pařený sýr |
Číslo cechovní normy | 2019-06-20-0439 |
Číslo výrobku | 2019-06-20-0439/1577 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - sýry - sýry přírodní nezrající |
Charakteristika výrobku | pařený sýr; sýr – pasterované mléko, syřidlo, sýrařské kultury. |
Předkladatel | |
Společnost | Simabelle s.r.o. Mosty u Jablunkova 1074 739 98, Mosty u Jablunkova Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 8595250109495 |
Typ balení | baleno v ochranné atmosféře |
Velikost balení | 500 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod, vlastní prodejny |
Složení | |
sýr | |
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný) | |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Energetická hodnota výrobku | |
955 kJ / 100g | |
228.09 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 11.5 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 6 g/100g | Sacharidy | 1.7 g/100g | z toho cukry | 0.3 g/100g | Bílkoviny | 27.4 g/100g | Sůl | 3.3 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | zapletené copánky; barva zlatavá, světle hnědá. |
Vůně a chuť | Charakteristická pro pařené sýry, slaná, nakyslá, bez cizích příchutí a pachů slaný, nakyslý, bez cizích příchutí a pachů |
Konzistence | Konzistence: pružná, nelámavá; výrobky z pařeného sýru musí mít vláknitou strukturu.
|
Nadstandardní parametry | Obsah sušiny minimálně 45 %; |
Technologický postup | a) pro případ, kdy je surovinou syrové kravské mléko: b) pro případ, kdy je surovinou sýr eidamského typu: c) v případě sýru s nálevem – balení do nálevu polotovarem je: Sýr eidamského typu“ , dle ČCN2015-12-22-0019, u kterého neproběhl proces zrání. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Obsah sušiny min 46 %. |
Uživatel | |
Vytvořeno | 05.10.2020 08:56:41 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 05.10.2020 08:56:41 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |