Tisk
Syrové kravské mléko – prodej z mlékomatu 1,0 l
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Syrové kravské mléko |
Číslo cechovní normy | 2016-03-18-0127 |
Číslo výrobku | 2016-03-18-0127/2400 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - mléko - mléko tekuté |
Charakteristika výrobku | Čerstvé syrové kravské mléko z mléko matu – odběr do lahví 0,5 a 1 l |
Předkladatel | |
Společnost | AGRO ZVOLE, a.s. 112 59256, Zvole Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | plastové nebo skleněné lahve |
Velikost balení | 1 l |
Způsob distribuce výrobku | mlékomaty |
Složení | |
kravské mléko | 100 % |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Mléčná bílá barva s lehce nažloutlým odstínem, bez příměsí a zakalení. |
Vůně a chuť | čistě mléčná bez jiných příchutí a pachů. |
Konzistence | bez usazenin a nečistot |
Nadstandardní parametry |
Dle výsledků akreditovaných laboratoří kontroly jakosti mléka smí být • Počet somatických buněk (PSB) v mléce maximálně 300 000 v 1 ml při klouzavém geometrickém průměru za 3 (tři) měsíce; |
Technologický postup | Mléko čisté, neporušené, bez cizích příměsí a inhibičních látek, ne starší jak 45 hodin po nadojení, uchovávané při teplotách 4 – 8 °C |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 28.01.2021 09:47:58 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 28.01.2021 09:47:58 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |