Tisk
Syrové kravské mléko
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Syrové kravské mléko |
Číslo cechovní normy | 2016-03-18-0127 |
Číslo výrobku | 2016-03-18-0127/2249 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - mléko - mléko tekuté |
Charakteristika výrobku | Syrové kravské mléko, tepelně neošetřené; |
Předkladatel | |
Společnost | ZOD Borovany Vodárenská 97 373 12, Borovany Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | odběr spotřebiteli z mlékomatu |
Velikost balení | 1 l |
Způsob distribuce výrobku | mlékomaty |
Složení | |
kravské mléko | 100 % |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Barva: bílá, popř. s lehce nažloutlým odstínem |
Vůně a chuť | čistě mléčná, bez jiných příchutí a pachů |
Konzistence | stejnorodá tekutina bez usazenin, vloček a hrubých nečistot |
Nadstandardní parametry | Dle výsledků akreditovaných laboratoří kontroly jakosti mléka smí být:
|
Technologický postup | Získávání a úchova mléka před dodávkou:
|
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Tuk: 3,6-4,2% |
Uživatel | |
Vytvořeno | 13.07.2020 12:54:58 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 13.07.2020 12:54:58 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |