Syrové kravské mléko
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Syrové kravské mléko |
Číslo cechovní normy | 2016-03-18-0127 |
Číslo výrobku | 2016-03-18-0127/2230 |
Zařazení dle legislativy | Mléko, tuky a výrobky z nich - mléko - mléko tekuté |
Charakteristika výrobku | Čerstvé syrové kravské mléko z mlékomatu, MLéko pochází výhradně z produkce Kralovické zemědělské a.s. |
Předkladatel | |
Společnost | Kralovická zemědělská a.s. Tyršova 560 33141, Kralovice Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | plastové lahve |
Velikost balení | 1.5 l |
Způsob distribuce výrobku | mlékomaty |
Složení | |
syrové kravské mléko bez úpravy | 100 % |
Alergeny | |
7 | Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy) |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Stejnorodá bílá tekutina. |
Vůně a chuť | čistě mléčná, bez jiných příchutí a pachů |
Konzistence | Bez usazenin, nečistot s homogenní konzistencí. |
Nadstandardní parametry | • Počet somatických buněk (PSB) v mléce maximálně 300 000 v 1 ml při klouzavém geometrickém průměru za 3 (tři) měsíce; |
Technologický postup | Mléko čisté, neporušené, bez cizích příměsí a inhibičních látek, ne starší jak 45 hod. po nadojení, uchovávané při teplotách 4-8 °C |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | Celkový počet mikroorganismů v mléce (CPM) max. 50 0000 v 1 ml při klouzavémm geometrickém prŮměru za |
Uživatel | |
Vytvořeno | 22.06.2020 12:07:31 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 22.06.2020 12:07:31 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |