Tisk

Vajíčková pomazánka 135g – Karlova Koruna

NázevHodnota
Cechovní normaVaječná pomazánka
Číslo cechovní normy2015-10-21-0048
Číslo výrobku2015-10-21-0048/1189
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Pomazánky, krémy - majonézové
Charakteristika výrobku

majonéza [řepkový olej, pitná voda, cukr, jedlá sůl, kvasný ocet lihový, vaječný žloutek sušený, zahušťovadlo (guma guar)]; feferonka sterilovaná (feferony, kvasný ocet lihový, jedlá sůl, cukr;

hořčice (pitná voda, hořčičné semeno, kvasný ocet lihový, cukr, jedlá sůl, koření).

Předkladatel
Společnost ATLANTIK PRODUKT Třešňák s.r.o.
Libušská 395/229
14200, Praha 4 - Libuš
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594029653603
Typ baleníPP vanička s víčkem
Velikost balení135 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
vařená vejce73
majonéza podle ČCN %
hořčice %
cibule marinovaná (cibule, kvasný ocet lihový, jedlá sůl)
pažitka zmrazená
Přídatné látky
E 211: Benzoát sodný (Konzervant)
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
896 kJ / 100g
214 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky17.0 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny2.5 g/100g
Sacharidy6.0 g/100g
z toho cukry3.5 g/100g
Bílkoviny9.7 g/100g
Sůl2.4 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: pastovitá pomazánka s identifikovatelnými drobnými kousky vajec a cibule,vše spojené majonézou.

Barva: po použitých surovinách,smetanová až světle žlutá.

Vůně a chuť

Vůně: příjemná,po použitých surovinách,bez cizích pachů.
Chuť: příjemná,slano-sladko-kyselá,po vařených vejcích a cibuli

Konzistence

pastovitá pomazánka s identifikovatelnými drobnými kousky vajec a cibule

Nadstandardní parametry

Bez barviv, bez přidaných sladidel, neobsahuje sýrové analogy ani kokosový, palmový nebo ztužený pokrmový tuk.

Technologický postup

Bez přídavku glutamanů, bez přídavku barviv, aromat a sladidel, bez lepku, bez ztužených tuků

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno29.10.2018 10:00:33
VytvořilDana Gabrovská
Změněno29.10.2018 10:00:33
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený