Tisk

Pomazánka česneková s tvarohem 135g – Karlova Koruna

NázevHodnota
Cechovní normaTvarohová pomazánka s česnekem
Číslo cechovní normy2018-12-11-0408
Číslo výrobku2018-12-11-0408/1276
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Pomazánky, krémy - tvarohové a sýrové
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost ATLANTIK PRODUKT Třešňák s.r.o.
Libušská 395/229
14200, Praha 4 - Libuš
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594029652620
Typ baleníPP vanička s víčkem
Velikost balení135 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
řepkový olej %
tvaroh25 %
smetana %
pitná voda
sýry
sušený česnek4 %
sušené mléko
máslo
aroma
cukr
jedlá sůl
kvasný ocet lihový
vaječný žloutek sušený
škrob
Přídatné látky
E 211: Benzoát sodný (Konzervant)
E 412: Guma guar (Zahušťovadlo, stabilizátor)
E 452 - Polyfosforečnany
E 450 - Difosforečnany
Alergeny
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Energetická hodnota výrobku
1551 kJ / 100g
370.43 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky36 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny7.3 g/100g
Sacharidy6.9 g/100g
z toho cukry6.1 g/100g
Bílkoviny6.0 g/100g
Sůl1.2 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: pastovitá konsistence světlé barvy bez cizích částí a příměsí.
Barva: po použitých surovinách, světle krémová.

Vůně a chuť

Vůně: příjemná po použitých surovinách, výrazná po česneku, bez cizích pachů.
Chuť: příjemná po použitých surovinách, výrazná po česneku, bez cizích chutí

Konzistence

Konzistence: roztíratelná pomazánka bez viditelných hrudek a jiných hrubých částí.

Nadstandardní parametry

Bez barviv, bez přidaných sladidel, neobsahuje sýrové analogy ani kokosový, palmový nebo ztužený pokrmový tuk.

Technologický postup

Výroba majonézy, následné zchlazení. Navážení zbylých složek výrobku, jejich smíchání. Následně plnění do obalů a navážení do požadované hmotnosti

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno06.05.2019 08:52:24
VytvořilDana Gabrovská
Změněno06.05.2019 08:52:24
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený