Tisk

Šunkový závitek v aspiku

NázevHodnota
Cechovní normaŠunkový závitek v aspiku
Číslo cechovní normy2015-10-21-0047
Číslo výrobku2015-10-21-0047/0601
Zařazení dle legislativyLahůdkářské výrobky - Kusové zboží - aspiky (šunkové závitky v aspiku, vejce v aspiku, apod.)
Charakteristika výrobku
Předkladatel
Společnost PAPEI, a.s.
Chelčického 627
413 01, Roudnice nad Labem
Česká republika
Definice balení
EAN kód8594015711393
Typ baleníplastový kelímek
Velikost balení180 g
Složení
bramborový salát dle ČCN
pařížský salát dle ČCN
vepřová šunka výběrová
aspik
vejce vařená
okurka sterilovaná
paprika kapie
vepřová želatina
ocet kvasný lihový
koření
jedlá sůl
petržel kadeřavá
Alergeny
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
6Sója - Sójové boby a výrobky z nich
10Hořčice - Hořčice a výrobky z ní
Základní výživové hodnoty
Tuky6.8 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.3 g/100g
Sacharidy5.1 g/100g
z toho cukry4.6 g/100g
Bílkoviny7.1 g/100g
Sůl2.4 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

vzhled: šunkové závitky naplněné pařížským nebo bramborovým salátem, ozdobené krájeným vejcem, okurkou a kapií, zalité aspikem,

barva: růžovo-červená šunka, čirý rosol,

Vůně a chuť

příjemná slano-kyselá, vyrovnaná, charakteristická po použitých surovinách, se znatelnou příjemnou masovou vůní šunky,

Konzistence

všechny součásti přiměřeně měkké, aspik křehký, v ústech rozplývavý.

Nadstandardní parametry
  1. šunka výběrové třídy jakosti nejméně 20 %
  2. kvalitní salát podle ČCN
  3. kvalita zpracování (tvar částic, konzistence)
  4. bez barviv
  5. bez přidaných sladidel s výjimkou cukru
Technologický postup

postup není přesně stanoven, je dán konkrétním výrobcem a výrobním zařízením

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno06.09.2017 22:40:21
VytvořilIvo Burger
Změněno06.09.2017 22:40:21
Procesní stav
Procesní stavSchválený