Tisk
Pikok Moravské párky 200g
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Párek |
Číslo cechovní normy | 2016-06-13-0068 |
Číslo výrobku | 2016-06-13-0068/2143 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | |
Předkladatel | |
Společnost | Steinhauser, s.r.o. Karasova 378 66601, Tišnov Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 4056489196556 |
Typ balení | ochranná atmosféra |
Velikost balení | 200 g |
Způsob distribuce výrobku | maloobchod |
Složení | |
vepřové maso | 90 % |
vepřové sádlo | |
pitná voda | |
dusitanová solicí směs: jedlá sůl a dusitan sodný | |
cukr | |
koření | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
E 450 - Difosforečnany | |
E 300 - Kyselina L-askorbová | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
1220 kJ / 100g | |
291.38 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 26.0 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 11.0 g/100g | Sacharidy | 0.6 g/100g | z toho cukry | 0.5 g/100g | Bílkoviny | 15.0 g/100g | Sůl | 2.2 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Vzhled, tvar: výrobek úhledného tvaru, bez kouřových skvrn, bez vzduchových dutin. |
Vůně a chuť | Vůně: typická po uzenině, bez cizích vůní. |
Konzistence | Textura: tuhá, pružná |
Nadstandardní parametry | Párek obsahuje 90% masa. Surovinou pro výrobu je vepřové libové a tučné výrobní maso. |
Technologický postup | Hovězí a vepřová surovina+ přísady – šupinový led – kutrování – narážení – sušení – uzení – tepelné opracování (minimální tepelný účinek odpovídající 70°C/ 10minut) |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 21.04.2020 11:53:49 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 21.04.2020 11:53:49 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |