Tisk

Vídeňské párky

NázevHodnota
Cechovní normaVídeňský párek
Číslo cechovní normy2015-12-22-0014
Číslo výrobku2015-12-22-0014/1767
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované
Charakteristika výrobku

Tepelně opracovaný masný výrobek.

Předkladatel
Společnost AGRO-Měřín, obchodní společnost, s.r.o.
Zarybník 516
594 42, Měřín
Česká republika
Definice balení
EAN kód291032
Typ baleníplněno do technologického obalu
Velikost balení1.2 kg
Způsob distribuce výrobkuvlastní síť prodejen
Složení
vepřové maso50 %
hovězí maso24 %
vepřové kůže
pitná voda
dusitanová solicí směs: jedlá sůl a dusitan sodný
bramborový škrob
dextróza
koriandr mletý
extrakty koření
aroma
Přídatné látky
E250 dusitan sodný
E 451 - Trifosforečnany
E 300 - Kyselina askorbová
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
844 kJ / 100g
201.58 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky13.9 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny4.12 g/100g
Sacharidy5.92 g/100g
z toho cukry0.92 g/100g
Bílkoviny13.47 g/100g
Sůl2.09 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Na řezu je výrobek masově růžový. Mohou být zde patrné částice koření a ojediněle vzduchové dutinky. Povrch je lesklý, hladký bez podlitin tuku.

Vůně a chuť

Vůně je typická po použitém koření a po čerstvé uzenině.
Chuť je typická po použitém koření, přiměřeně slaná, bez cizích příchutí.

Konzistence

Konzistence je  soudržná, pružná.

Nadstandardní parametry

Bez zvýrazňovačů chuti.

Technologický postup

Příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno18.06.2019 14:51:37
VytvořilDana Gabrovská
Změněno18.06.2019 14:51:37
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený

Kontaktní informace

 Potravinářská komora ČR
 Počernická 96/272, Praha 10 - Malešice

 Dana Gabrovská
 296 411 192, 737 287 004
 gabrovska@foodnet.cz

 František Sládek
 724 350 249
 sladek@foodnet.cz

 www.foodnet.cz

Nejnovější produkty

Vídeňské párky (cca 0,5 kg)
Hustopečský špekáčkový
Nejlepší šunka – nejvyšší jakosti cca 2 kg
Tavený sýr HIT
Staročeské vepřové výpečky
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Kuřecí maso ve vlastní šťávě
Staročeské vepřové ve vlastní šťávě
Vepřové maso ve vlastní šťávě