Tisk
Vídeňské párky
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Vídeňský párek |
Číslo cechovní normy | 2015-12-22-0014 |
Číslo výrobku | 2015-12-22-0014/1767 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - masné výrobky - tepelně opracované |
Charakteristika výrobku | Tepelně opracovaný masný výrobek. |
Předkladatel | |
Společnost | AGRO-Měřín, obchodní společnost, s.r.o. Zarybník 516 594 42, Měřín Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 291032 |
Typ balení | plněno do technologického obalu |
Velikost balení | 1.2 kg |
Způsob distribuce výrobku | vlastní síť prodejen |
Složení | |
vepřové maso | 50 % |
hovězí maso | 24 % |
vepřové kůže | |
pitná voda | |
dusitanová solicí směs: jedlá sůl a dusitan sodný | |
bramborový škrob | |
dextróza | |
koriandr mletý | |
extrakty koření | |
aroma | |
Přídatné látky | |
E250 dusitan sodný | |
E 451 - Trifosforečnany | |
E 300 - Kyselina askorbová | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
844 kJ / 100g | |
201.58 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 13.9 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 4.12 g/100g | Sacharidy | 5.92 g/100g | z toho cukry | 0.92 g/100g | Bílkoviny | 13.47 g/100g | Sůl | 2.09 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Na řezu je výrobek masově růžový. Mohou být zde patrné částice koření a ojediněle vzduchové dutinky. Povrch je lesklý, hladký bez podlitin tuku. |
Vůně a chuť | Vůně je typická po použitém koření a po čerstvé uzenině. |
Konzistence | Konzistence je soudržná, pružná. |
Nadstandardní parametry | Bez zvýrazňovačů chuti. |
Technologický postup | Příprava suroviny na výrobu, mělnění, kutrování, narážení, uzení/vaření, chlazení, balení, etiketování. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 18.06.2019 14:51:37 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 18.06.2019 14:51:37 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |