Tisk
Tlačenka světlá
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tlačenka |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0337 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0337/1764 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso |
Charakteristika výrobku | Tepelně opracovaný masný výrobek. |
Předkladatel | |
Společnost | AGRO-Měřín, obchodní společnost, s.r.o. Zarybník 516 594 42, Měřín Česká republika |
Definice balení | |
EAN kód | 292536 |
Typ balení | plněno do technologického obalu |
Velikost balení | 2.5 kg |
Způsob distribuce výrobku | vlastní síť prodejen |
Složení | |
vepřové maso | 25 % |
vepřový jazyk | 20 % |
vepřové srdce | 20 % |
vepřové kůže | 20 % |
vývar z masa | 13 % |
jodidovaná sůl | |
koření (pepř černý mletý, majoránka, nové koření, česnek) | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
507 kJ / 100g | |
121.09 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 5.69 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | 1.8 g/100g | Sacharidy | 1.89 g/100g | z toho cukry | 0.31 g/100g | Bílkoviny | 15.57 g/100g | Sůl | 2.1 g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | Na řezu jsou znatelné kostky krájeného vařeného masa, částice použitého koření, spojka je lesklá. |
Vůně a chuť | Vůně po vařeném masa a použitém koření. |
Konzistence | Konzistence je pevná a soudržná. |
Nadstandardní parametry | Bez zvýrazňovačů chuti, bez přídatných látek. |
Technologický postup | Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, etiketování. |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 14.09.2020 07:48:28 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 14.09.2020 07:48:28 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Ocenění a značky kvality | |
Klasa | |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |