Tisk

Tlačenka světlá

NázevHodnota
Cechovní normaTlačenka
Číslo cechovní normy2017-08-22-0337
Číslo výrobku2017-08-22-0337/1764
Zařazení dle legislativyMaso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso
Charakteristika výrobku

Tepelně opracovaný masný výrobek.

Předkladatel
Společnost AGRO-Měřín, obchodní společnost, s.r.o.
Zarybník 516
594 42, Měřín
Česká republika
Definice balení
EAN kód292536
Typ baleníplněno do technologického obalu
Velikost balení2.5 kg
Způsob distribuce výrobkuvlastní síť prodejen
Složení
vepřové maso25 %
vepřový jazyk20 %
vepřové srdce20 %
vepřové kůže20 %
vývar z masa13 %
jodidovaná sůl
koření (pepř černý mletý, majoránka, nové koření, česnek)
Alergeny
Neobsahuje alergeny definované legislativou.
Energetická hodnota výrobku
435 kJ / 100g
103.89 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky4.39 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny1.32 g/100g
Sacharidy0.5 g/100g
z toho cukry0.3 g/100g
Bílkoviny15.92 g/100g
Sůl1.74 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Na řezu jsou znatelné kostky krájeného vařeného masa, částice použitého koření, spojka je lesklá.

Vůně a chuť

Vůně po vařeném masa a použitém koření.

Konzistence

Konzistence je pevná a soudržná.

Nadstandardní parametry

Bez zvýrazňovačů chuti, bez přídatných látek.

Technologický postup

Příprava surovin, plnění do technologických obalů, tepelné opracování, chlazení, etiketování.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky
Uživatel
Vytvořeno10.06.2019 10:55:37
VytvořilDana Gabrovská
Změněno10.06.2019 10:55:37
ZměnilDana Gabrovská
Ocenění a značky kvality
Klasa
Procesní stav
Procesní stavSchválený