Tisk
Tlačenka
Název | Hodnota |
---|---|
Cechovní norma | Tlačenka |
Číslo cechovní normy | 2017-08-22-0337 |
Číslo výrobku | 2017-08-22-0337/2210 |
Zařazení dle legislativy | Maso, ryby, produkty rybolovu, vejce a výrobky nich - maso - výsekové maso |
Charakteristika výrobku | Masný výrobek tepelně opracovaný – vařený |
Předkladatel | |
Společnost | Jatka Šebkovice s.r.o. Šebkovice 36 67545, Šebkovice Česká republika |
Definice balení | |
Typ balení | technologický obal |
Velikost balení | 3.0 kg |
Způsob distribuce výrobku | vlastní síť prodejen |
Složení | |
vepřové maso | 75 % |
vepřové droby | |
vepřový vývar | |
vepřové kůže | |
jedlá sůl | |
koření | |
Alergeny | |
Neobsahuje alergeny definované legislativou. | |
Energetická hodnota výrobku | |
737 kJ / 100g | |
176.02 kcal / 100g | * Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby. |
Základní výživové hodnoty | |
Tuky | 10.7 g/100g | z toho nasycené mastné kyseliny | g/100g | Sacharidy | g/100g | z toho cukry | 0 g/100g | Bílkoviny | g/100g | Sůl | g/100g |
Senzorické požadavky | |
Vzhled | V nákroji na řezu jsou znatelné kostky krájeného vařeného masa. Mohou zde být patrné částice použitého koření. Náplň je kompaktní. Spojka je lesklá, barvy dle typu produktu. Ojediněle vytavený tuk je přípustný. Povrchový vzhled bez výrazných tukových ložisek pod povrchem obalu, povrch je lesklý a hladký. |
Vůně a chuť | Jemně slaná po vařeném mase a koření. |
Konzistence | pevná, pružná, soudržná |
Nadstandardní parametry | vysoký obsah masa – 77,9 %; obsah tuku do 11 %. |
Technologický postup | Příprava surovin |
Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky | |
Uživatel | |
Vytvořeno | 29.06.2020 09:13:56 |
Vytvořil | Dana Gabrovská |
Změněno | 29.06.2020 09:13:56 |
Změnil | Dana Gabrovská |
Procesní stav | |
Procesní stav | Schválený |