Tisk

Strouhanka z pšeničného pečiva PENNY

NázevHodnota
Cechovní normaStrouhanka
Číslo cechovní normy2018-12-07-0405
Číslo výrobku2018-12-07-0405/1808
Zařazení dle legislativyObiloviny a výrobky z nich - pekařské výrobky
Charakteristika výrobku

Výrobek z běžného pečiva pšeničného.

Předkladatel
Společnost PENAM, a.s.
Cejl 504/38
60200, Brno
Česká republika
Definice balení
EAN kód8590077336925
Typ baleníPP sáček
Velikost balení500 g
Způsob distribuce výrobkumaloobchod
Složení
Pšeničná mouka83 %
voda
droždí
jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný)
řepkový olej
Přídatné látky
E 300 - Kyselina L-askorbová
Alergeny
1Lepek - Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
3Vejce - Vejce a výrobky z nich
6Sója - Sójové boby a výrobky z nich
7Mléko - Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8Skořápkové plody - Skořápkové plody, konkrétně: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
11Sezam - Sezamová semena a výrobky z nich
Energetická hodnota výrobku
1560 kJ / 100g
372.58 kcal / 100g* Přepočtená hodnota se může lišit od hodnoty na obalu v důsledku zaokrouhlovací chyby.
Základní výživové hodnoty
Tuky2.3 g/100g
z toho nasycené mastné kyseliny0.2 g/100g
Sacharidy72.0 g/100g
z toho cukry3.9 g/100g
Bílkoviny13 g/100g
Sůl2.0 g/100g
Senzorické požadavky
Vzhled

Vzhled: Jemně mleté částice rovnoměrné granulace světlé barvy typické pro pšeničné běžné pečivo.

Vůně a chuť

Vůně: typická pečivová, příjemná, bez cizích pachů.
Chuť: typická pečivová, příjemná, po použitých surovinách, bez cizí příchuti.

Konzistence

Sypká směs s obsahem vody max. 12 %.

Nadstandardní parametry

Výroba z krudonů speciálně vyrobených pro přípravu strouhanky; bez obsahu přídatných látek s výjimkou kyseliny askorbové.

Technologický postup

Výroba z krudonů speciálně vyrobených pro přípravu strouhanky; bez obsahu přídatných látek s výjimkou kyseliny askorbové.

Fyzikální, mikrobiologické a chemické požadavky

Vlhkost max. 12 %.

Uživatel
Vytvořeno04.08.2019 17:04:53
VytvořilDana Gabrovská
Změněno04.08.2019 17:04:53
ZměnilDana Gabrovská
Procesní stav
Procesní stavSchválený